logo-zonder-achtergrond

Volg ons op   

Keramisch Parket

Wilt u een tegelvloer maar met de uitstraling van een houtenvloer dan is er tegenwoordig een ruime keuze in het keramisch parket, ook wel houtlook tegels genoemd. Keramisch parket is een keramische tegel met houtdesign, vaak met voelbare houtnerf en 3d effect, waarbij kwasten en noesten zijn nagebootst en het praktisch niet van echt te onderscheiden is. Het product is eigenlijk al vele jaren op de markt, maar door de jaren heen wordt het houtdesign steeds beter nagebootst en is het formaat van deze tegels toegenomen. Vaak in combinatie met een gerectificeerde afwerking, waardoor er een minimale voegbreedte kan worden toegepast. Dit alles heeft er voor gezorgt dat keramisch parket tegenwoordig een razend populair product is. Er zijn diverse lengte en breedte maten verkrijgbaar met een grote keuze in diverse hout designs en kleuren. Keramisch parket is perfect te combineren met vloerverwarming, zowel als bijverwarming of hoofdverwarming. Het bestaat net als andere vloertegels uit keramiek wat perfect warmte gelijdt. Zo heeft u een een verwarmde keramische houtenvloer zonder de nadelen van een parket of laminaatvloer, die makkelijk te onderhouden is, duurzaam is, slijtvast is en bijna niet van een echte houtenvloer is te onderscheiden. Hier onder ziet u enkele voorbeelden. Voor meer inspiratie bekijk u onze social media pagina,s

Breng een bezoek aan onze showroom in Rotterdam en maak kennis met onze collectie keramisch parket, hier vindt u een ruime keuze in diverse lengte en breedte maten in vershillende hout desings. 

Een aantal voordelen op een rij:

  • Niet van een echte houtenvloer te onderscheiden
  • Duurzaam
  • Slijt en krastvast
  • Makkelijk in onderhoud door simpel te dweilen of stomen
  • Perfect te combineren met vloerverwarming
  • De warme uitstraling van een houtenvloer

Het plaatsen van een keramisch parket vloer is een uiterst secuur werk, dit door de lange lengte en breedte maten. Het dient vlak gelegd te worden in combinatie met een minimale voegbreedte wat de echtheid van de keramisch parket vloer ten goede komt. Al ons keramisch parket word gratis gelegd vanaf 25m² door onze eigen vakbekwame tegelzetters, exclusief materiaal. De kosten hiervan veschillen per situatie. Voor persoonlijk advies hierover kunt u contact met ons opnemen of u brengt een bezoek aan onze showroom in Rotterdam.

© copyright by Decovloer

Aanbieding 2 - Keramisch ParketKeuze uit 5 kleuren in het formaat 20x120, 30x120 en 26x160

Lees meer...

 

Volg ons op