logo-zonder-achtergrond

Volg ons op   

Bedrijfsprofiel

Decovloer "betrouwbare kwaliteit" sinds 1987.Decovloer bedrijfsprofiel 1

De eigenaar met ruim 40 jaar ervaring in de tegelbranche begon
als tegelzetter in de nieuwbouw en renovatie. Na jaren, toen de populariteit in plavuizen toenam, begon hij te werken voor de
eerste plavuizenwinkels in de omgeving. Na enkele jaren kwam
hij met het idee plavuizen gratis te gaan leggen vanaf 25 m² en opende in de zomer van 1987 in Nieuwerkerk aan den IJssel zijn eerste showroom.

Vloertegels Rotterdam

Na een aantal succesvolle jaren werd de eerste showroom toch echt te klein en werd in 1995 besloten te verhuizen naar het huidige pand aan de mangaanstraat in Rotterdam met een grotere showroom en een groter magazijn. Sinds 1987 is er veel veranderd op het gebied van plavuizen, tegenwoordig vaker vloertegels genoemd. In tegenstelling tot vroeger zijn vandaag de dag de vloertegels van groter formaat. Ook wordt er een minimale voegbreedte gewenst en tevens een vlakker eindresultaat. Inmiddels zijn wij uitgegroeit tot een familiebedrijf met een zesde zintuig in het verwerken van vloertegels, wat leidt tot betrouwbare kwaliteit. We beschikken door de jaren heen over ruime ervaring, kennis en technieken om het gewenste en complete eindresultaat te leveren. We houden van begin tot eind alle werkzaamheden in eigen hand en werken uitsluitend met A-kwalitiet materialen. Bijvoorbeeld onze lijm, voeg en egalinemortels zijn van zeer hoge kwaliteit en voldoen aan strenge normen.

Vanaf 2014 is onze website te vinden onder www.vloertegelsrotterdam.nl. Deze keuze werd gemaakt omdat wij vinden dat, wanneer u denkt aan vloertegels in Rotterdam, wij u zeker iets te bieden hebben. Maar ook (ver) buiten Rotterdam bent u uiteraard van harte welkom. Sinds 1987 hebben wij een grote tevreden klantenkring opgebouwd door het gehele land.

Ons doel is sinds 1987 onveranderd en simpel, een persoonlijke benadering met deskundig advies en vooral het afleveren van een zeer hoge kwaliteit vloer die aan uw wensen voldoet en dat tegen de eerlijkste prijs.

U heeft bij ons de keuze uit een zeer ruim assortiment vloertegels in allerlei kleuren, maten en patronen en dat gratis gelegd vanaf 25 m² (exclusief materiaal). Een bezoek aan onze showroom aan de Mangaanstraat 1-5 in Rotterdam is dan ook zeker de moeite waard. U kunt bij ons rustg rondkijken met een kopje koffie of thee en krijgt als u wenst een vrijblijvende eerlijke prijsopgave zonder haken of ogen.

 

© copyright by Decovloer

Aanbieding 3 - Vloertegels

 

 

Betonlook keuze uit 5 kleuren
Verkrijgbaar in de formaten 60x60cm, 80x80cm en 100x100cm.

Lees meer...

 

Volg ons op